ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gidlund besökte Jill i Nashville

Metro · 25 Feb 2014
Uppdaterad 25 Feb 2014
Gidlund besökte Jill i Nashville

Gidlund besökte Jill i Nashville Foto: TT


I september förra året gick musikern Kristian Gidlund bort i cancer. I Jills veranda, Nashville” får vi följa med på hans sista resa i livet, till Nashville.

klar

Artikellänk är kopierad

Monika vill bli mästerkock

1  ”Sveriges mästerkock”. Det var inte någon självsäker Monika Hallberg som sökte till årets säsong av ”Sveriges mästerkock”. Men hon ville ta reda på om hennes mat verkligen var så bra som hennes familj och vänner sa – och det var den. Nu är hon en av sju som kämpar om mästerkock-titeln. En favorit är italiensk mat – gärna pasta. TV4, 20.00.

Gidlund besökte Jill i Nashville

 ”Jills veranda, Nashville”. Musikern Kristian Gidlund fick hela Sverige att följa hans kamp mot cancern genom sin blogg. I september förra året gick han bort. I ”Jills veranda, Nashville” får vi följa med på hans sista resa i livet, till Nashville. SVT1, 21.00.

Bröllopsdag på sjukhuset 

3  ”Greys anatomy”. På sjukhuset Grey Sloan Memorial Hospital i Seattle, Washington fortsätter dramatiken – och romantiken. Aprils (Sarah Drew) bröllopsdag med Matthew (Justin Bruening) närmar sig med stora steg.  Kanal 5, 21.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro