ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gillar Metro på Facebook – vann en Iphone

Emmelie Wallroth · 17 Nov 2014
Uppdaterad 5 Dec 2014
Hanna Josefsson, 16, vann Metros tävling om en Iphone 6. 

Hanna Josefsson, 16, vann Metros tävling om en Iphone 6. 


klar

Artikellänk är kopierad

mobilensprillansIphoneMetro är större än någonsin i – vilket vi firade med att lotta ut en ny  6. Och vinnaren blev Hanna Josefsson, 16 år från Uddevalla.

På ett år har antalet som läser Metro i mobilen tredubblats – och siffran ökar stadigt varje månad.  

– Det är fantastiskt kul att allt fler läsare väljer Metro.se och gillar vad vi gör. Nu kommer vi fortsätta att arbeta stenhårt med att utveckla vår journalistik på nätet, säger Christofer Ahlqvist, chefredaktör för Metro.

Att Metro nu är större än någonsin i mobilen firades med en tävling där vi lottade ut en Iphone 6 till en av dem som gillade Metro på Facebook, svarade på en fråga och skrev en motivering till varför man skulle vinna telefonen. 

Och vann gjorde Hanna Josefosson, 16 år från Uddevalla. 

”Metro är min källa för trendiga nyheter. Med en smartphone skulle det bli mycket enklare att ta del av ny information. Om jag vann en iPhone 6 skulle Metro.se helt klart bli min nya favoritwebbplats för nyheter på mobilen”, löd Hannas motivering som fångade juryns intresse.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro