ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gina Dirawi lade musikkarriären på hyllan

Ingrid Arinell · 24 Feb 2012
Uppdaterad 24 Feb 2012

Foto: Scanpix


Nu leder hon Melodifestivalen men tidigare har Gina Dirawi själv sökt som deltagare.

klar

Artikellänk är kopierad

När Gina Dirawi tog ton i Melodifestivalen dröjde det inte länge förrän det dök upp kommentarer i sociala medier i stil med ”Gina sjunger bättre än de tävlande”. Fast det verkar gått den 21-åriga programledaren förbi. – Å gud, gullan! Vad trevligt, vad blyg jag vart nu, säger hon på klingande Sundsvallsmål när Metro berättar vad tittarna skrivit.

Musiken är inget nytt i Ginas liv. Hon sökte till Idol 2009, vilket tog henne ända till slutaudition och samma år sökte hon till Melodifestivalen som webbjoker. – I skolan kallades jag balladdrottningen, säger hon.

Efter försöket att komma med i Melodifestivalen lade hon musikerplanerna lite på is. – Jag vill sjunga och jag har insett att jag har en bra röst, men jag är ju ingen Sarah Dawn Finer, säger hon.

Och tanken på att satsa på musiken skrämmer henne lite. – Sånt där är läskigt, det är en känslig grej. Som programledare kan du bara skämta bort saker, det kan du inte om du står och sjunger en sång, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro