ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gina Dirawi talar ut om skoterolyckan

Emma Björkman · 15 Feb 2013
Uppdaterad 15 Feb 2013
När Gina och Danny åkte skoter häromdagen slutade det illa. 

När Gina och Danny åkte skoter häromdagen slutade det illa.  Foto: Henric Lindsten


Gina Dirawi känner fortfarande av sviterna efter skoterolyckan som hon var inblandad i på onsdagen. – Jag är lite seg i kroppen och har ont här och där, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

På onsdagen fick Gina Dirawi, 22 och Danny Saucedo, 26, pröva på att åka skoter. Men den fartfyllda turen slutade med en krasch. Gina Dirawi krockade med sin programledarkollegas skoter, föll av och slog i huvudet.

Samma kväll som olyckan inträffat började hon känna sig seg och mådde illa. Hennes mamma övertalade henne att söka akutvård. – De höll kvar mig över natten för att se att jag inte hade fått en hjärnblödning, säger hon.

Gina Dirawi delade sal med fyra kvinnor och fick inte så mycket återhämtning. – De låg och spydde under natten. Jag kunde inte sova utan satt och tryckte på knappen för att sjuksköterskorna skulle hjälpa dem, berättar hon.

Gjorde olyckan att du missade någon repetition?– Nej, jag kom tillbaka till hotellet klockan nio på morgonen. Jag hatar att behöva vara på en plats och inte få gå därifrån så på morgonen när de skulle kolla mig sa jag ”nej, jag mår skitbra” och blev utskriven.

På fredagen var Gina Dirawi fortfarande seg i kroppen och hade ont på sina ställen. – Men det var så mycket snö att jag inte fick några blåmärken i alla fall, säger hon.

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro