ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gina: "Ingen vet vem Loreen är"

Emma Björkman · 15 Feb 2013
Uppdaterad 15 Feb 2013
Gina har inte bara en ovanligt tjusig klänning den här veckan – hon åker också till Rom och sjunger falskt i Spanska trappan.

Gina har inte bara en ovanligt tjusig klänning den här veckan – hon åker också till Rom och sjunger falskt i Spanska trappan. Foto: Henric Lindsten


På lördag får tittarna se hur Gina Dirawi reser till Rom för att ta reda på varför italienarna inte gav Sverige poäng i Eurovision song contest förra året. – Vi åkte dit med tanken att ingen där vet vem Loreen är – och så var det, säger Gina Dirawi.

klar

Artikellänk är kopierad

Att Italien var det enda röstberättigade landet som inte gav Sverige ett enda poäng i förra årets Eurovision song contest har fått Melodifestivalprogramledaren Gina Dirawi att undra: ”Varför?”.

Därför får tittarna på lördag se när hon reste till Italiens huvudstad Rom för att få svar på sin fråga.

– Vi åkte dit med tanken att ingen där vet vem Loreen är – och så var det, säger Gina Dirawi, 22.

Hon visar en bild på Loreen för flera italienare och får frågande blickar till svar. Men när hon plockar fram ett fotografi på den svenska glamourmodellen Victoria Silvstedt blir gensvaret ett annat.

– Då visste alla vem hon var, säger Gina Dirawi.

För att få upp italienarnas ögon för ”Euphoria” tog hon till en något udda metod.

– Jag är nog den enda i världen som har stått i spanska trappan med en blond peruk på huvudet och sjungit ”Euphoria” falskt, säger hon och fortsätter:

– Mitt mål var att få alla i trappan att klappa händer och det gjorde de. 

I inslaget dyker även Ivan Bacchi upp, kommentatorn som inte delade ut några blågula poäng från det italienska folket förra året – och ber om ursäkt.

– Vi fick ju 13 poäng till slut så något har de insett, säger Gina Dirawi. 

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro