ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gina sjunger "Euphoria" och Danny driver med sig själv

Karolina Skoglund · 1 Feb 2013
Uppdaterad 1 Feb 2013
Programledarna är nöjda med fredagens stora publikgenrep. "Dags att steppa upp the game."

Programledarna är nöjda med fredagens stora publikgenrep. "Dags att steppa upp the game." Foto: Henric Lindsten


Infår årets programledarskap är det inte bara programledarrookien Danny Saucedo som fått ligga i hårdträning. Inför kommande sångnummer har Gina Dirawi gått hos sångcoach – och lärt sig att dansa.

klar

Artikellänk är kopierad

Alldeles nyss avslutades den allra första publikrepetitionen i årets Melodifestival. Det innebar att även programledarna Danny Saucedo och Gina Dirawi var med och visade upp vad som komma skall.

Även om det stundtals var lite hackigt på repetitionerna är de själva nöjda med sina prestationer. – Det är första gången vi kör allting från a till ö med publik. Jag tycker att de långa texterna som ska läsas upp är svårast. Men generellt tycker jag att det har gått bra, säger Danny.

En hel del av manuset i programmet handlar om Dannys tidigare andraplatser i Melodifestivalen. Något som är hans egna idé.  – Jag tycker det är kul med folk som har självdistans och kände att det var dags, säger han.

I ett stort inledningsnummer sjunger Gina förra årets vinnarbidrag "Euphoria" med en ny text. Något hon tränat länge på för att kunna lyckas med.  – Jag har gått hos en sångcoach sex, sju gånger. I år är det dags att steppa upp ”the game” och ska Danny kunna programleda bra så vill jag kunna sjunga och dansa bra. Men det är kul att få visa den sidan. Att jag har bredd. Det här är inte bara programlederi, utan också underhållning, säger hon.

I ytterligare ett shownummer möts programledarna av Kristian Luuk och Lena Philipsson. – Det känns sjukt cool. De här människorna stod jag och kollade på för inte så länge sen och nu står de här med mig. Vi har så jäkla kul på jobbet alltså, säger Gina.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro