ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Ginnifers utmaning: Försöka vara sympatisk

Ned Ehrbar · 15 Jun 2011
Uppdaterad 15 Jun 2011
”Something borrowed” spelades in i New York. ”Det var helt magiskt. Jag älskade att spela in på gatorna trots att man stördes enormt av paparazzi som försenade oss ett antal gånger”, säger Ginnifer Goodwin.

”Something borrowed” spelades in i New York. ”Det var helt magiskt. Jag älskade att spela in på gatorna trots att man stördes enormt av paparazzi som försenade oss ett antal gånger”, säger Ginnifer Goodwin. Foto: Alcon Film Fund


Ginnifer Goodwin har gått från månggifte i Big love” till fästmanstjuv i filmen ”Something borrowed”. ”Jag ville förstå kvinnor som henne”.

klar

Artikellänk är kopierad

När Ginnifer Goodwin, 33, tog rollen som Rachel i ”Something borrowed” stod hon inför en ny utmaning: att göra sin rollfigur till en sympatisk person.

I filmen lägger Rachel in en stöt på mannen som hon älskar, trots att han är förlovad med hennes bästa vän (Kate Hudson).

Vad drog dig till rollfiguren? – Utmaningen att göra henne sympatisk. Jag inspirerades av att jag själv dömde henne så hårt och tog rollen eftersom att jag ville förstå kvinnor som henne.

Förändrades din uppfattning efter att du spelat henne? – Jag kan inte säga att jag har fullständig förståelse. Hon tar helt enkelt så många beslut som går emot min moral.

Vilka råd skulle du ge Rachel om du var hennes vän? – Åh, jösses. ”Väx upp, damen”. Det värsta som kan hända är att man blir avvisad och då får man gå vidare. Ingen har någonsin dött av ett brustet hjärta.

”Something borrowed” har premiär på fredag.

klar

Artikellänk är kopierad

Ned Ehrbar
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro