ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gissa vad Britney Spears gör härnäst

Kenya Hunt/Metro New York · 20 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Britney Spears upphör inte att förvåna. Men vad händer nu, efter den senaste hårrakningen? Se in i framtiden med metro.se och gissa vad Britney gör härnäst:

Snacket går...om Britneys rakade skalle

Tänk dig en måndag morgon, du promenerar in på jobbet och mejlar dina vänner om hur komplett GALEN din helg varit. Om hur bakfull du varit, om tequilan, om hur du ramlade och det sedvanliga "jag kan inte fatta hur jag kunde göra så..." Jaja, visst, men just den här måndagen skulle jag tro att Britney Spears har trumfat dig - en biljon gånger - efter en helg som för evigt kommer att bli ihågkommen som helgen då Britney totalt förlorade all sans och balans.

Det började i fredags när hon flög tillbaka till Los Angeles från Miami, där hon avlagt ett rekordkort besök på ett behandlingshem i Antigua. Därefter fortsatte hon till en frisörsalong i San Fernando Valley där hon rakade av sig håret. – Jag försökte avråda henne. Jag sa "Är du säker på att du inte bara har en dålig dag och att du kommer att känna annorlunda i morgon?", sa salongens ägare Esther Tognozzi till CNN. Sedan, för att toppa sin nya skalliga look, besökte hon en tatueringsstudio, där hon fick ett par läppar etsade på sin ankel och ett kors på höften, medan 60 fans och fotografer väntade utanför. Enligt US Weekly sa en anställd i studion att "hon var en mardröm att ha att göra med". Hon skrek och blev helt galen av smärta och vred sig hysteriskt fram och tillbaka när tatueraren arbetade. Vi hoppas att Britney vaknar upp denna morgon och tänker samma sak som vi alla gör efter en tuff helg: lovar oss själva att aldrig göra samma sak igen – eller kanske till och med tar in på behandlingshemmet igen? Det verkar ju trots att som att 2007 är rehabiliteringshemmens år, med besökare som Robbie Williams, Lindsey Lohan och Mike Tyson. Det är det coolaste man kan göra just nu! Till skillnad från, till exempel, att raka at sitt hår.

klar

Artikellänk är kopierad

Kenya Hunt/Metro New York
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro