ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gjorde en high five på flygplatsen”

Karolina Skoglund · 13 Okt 2013
Uppdaterad 13 Okt 2013

Jesper Anderberg från The Sounds föredrar att resa utan att planera i förväg och blev överlycklig när ett utgånget visum räddade honom från en mardrömsresa.

klar

Artikellänk är kopierad

”Gjorde en high five på flygplatsen”
”Gjorde en high five på flygplatsen”

Bästa reseminne…

– Det är nog en resa till Mexiko som jag gjorde med min flickvän. Det var en fin resa med mycket dykning, sol, god mat och mariachiband. Särskilt mariachiband. Jag fick till och med spela med ett. 

Värsta resminne…

– Det var när jag åkte till Ryssland med The Sounds för att spela. Vi skulle till ett ställe vid Svarta havet och jag och Felix (Rodriquez, reds anm) bestämde oss för att vi skulle stanna kvar och ha lite semester efteråt. Det skulle tydligen vara en fin riviera, sa folk. -”Welcome The Sound” stod det när vi kom fram till spelstället, vilket var lite sjukt eftersom vi var en ganska stor bokning. Spelningen gick jättebra men resmålet i  sig var fruktansvärt. Vi höll på att dö på vägen dit grund av trafiken och det var inte en kvadratmeter kvar på stranden. Vi var där i tre dagar och höll på att svälta ihjäl eftersom maten vi fick var hemsk. Som tur var gick våra visum ut så vi inte kunde stanna kvar längre än så. Vi gjorde en high five på flygplatsen för att vi äntligen kunde dra därifrån. 

Det packar jag ner i resväskan…

–  Öronproppar. Jag använder alltid det. Efter att ha jobbat med musik i femton år har man en förkärlek till öronproppar helt enkelt. 

Favoritresmål…

– Jag gillar ju Spanien, där är det fint. Ingen speciell destination egentligen,  utan hela landet. Framför allt tycker jag maten är fantastisk. Dessutom är det ett skönt lunk där och vi har bra spelningar där med bandet. Spanien ligger ju ganska nära Sverige men det känns verkligen som att man kommer bort ändå. Det gillar jag. 

Bästa restips….

– Planera så lite som möjligt. Semestern blir alltid roligare om man inte planerar. Det kan vara jobbigt men att ”safe:a” resor är inte roligt. Det är roligt när man inte vet vad som händer. När man inte vet var man ska bo eller var man ska göra. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro