ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Glada miner på efterfesten

Nina Andrén · 2 Feb 2014
Uppdaterad 2 Feb 2014
IMG_2731

IMG_2731


klar

Artikellänk är kopierad

IMG_2730
IMG_2730
IMG_2728
IMG_2728
IMG_2727
IMG_2727
IMG_2726
IMG_2726
IMG_2724
IMG_2724
IMG_2719
IMG_2719
IMG_2708
IMG_2708

Vilken kväll det var i lördags! Debutanten Ellen skrällde sig in i final, Yohio var orubblig inför fansen och Nour El-Refai visade armhålan och orsakade Twitterstorm.

Jag liverapporterade och chattade genom hela sändningen. Kul att ni var med och kommenterade!

På efterfesten blev det dans och mingel till tidiga morgonen och oavsett placeringsresultat var samtliga artister glada och nöjda över sina insatser.

Helena Paparizou hade med sig halva släkten på festen och var inte alls missnöjd över att behöva ta omvägen via Andra Chansen. Det var nog snarare vi i pressen som hängde läpp över att tittarna inte höll låten lika högt som vi tippare gjort.

Samma sak med Alvaro Estrella som enligt mig hade den hittigaste låten i startfältet men som inte levererade lika starkt när det väl gällde. Han gick runt och log hela kvällen och menade att han var nöjd med resultatet. Nu har han fått visa upp sig och gjort sig ett namn i stugorna. Bara att köra på från och med nu. Han har nog rätt för i skrivande stund ligger “Bedroom” etta på svenska ituneslistan.

På 10:e plats på samma lista hittar vi Elisa Lindström som buggade loss på dansgolvet till sin egen låt under kvällen. Men drottningar på dansgolvet var nog annars Mahan Moin och Ellen Benediktson som höll igång halva natten när dj:n pumpade ut nya och gamla Melloklassiker. Det var pur glädje i Ellens ögon. Det kommer nog ta några dagar för 18-åringen att smälta det här.

Själv tog jag en svängom med den forne Fame Factory-deltagaren och låtskriven till “Shout it out” och “Skyline”, Fernando Fuentes, som var på plats för att supporta sin kompis Alvaro. Samtidigt som en av tjejerna i Timoteij dansade så vilt att jag nästan flög ner i golvet av hennes flaxande rörelser. Allt gick bra och hon bad så mycket om ursäkt.

Ja det går vilt till på Melodifestivalens efterfester när alla är glada och vill festa loss efter en intensiv vecka. När festen stängde och folk samlades i hotellobbyn för att gå hem eller gå vidare såg jag far och son Yohio förenas. Yohios pappa utbrast förvånat men med förmyndig stämma “Vad fan, är du kvar???”. Klart pojken ville stanna och fira sin seger ordentligt.

Nästa vecka hägrar åtta nya bidrag att analysera i Linköping.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro