ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Glädje i misären från SVT

Nina Andrén · 6 Feb 2014
Uppdaterad 6 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Ibland önskar man att man kunde vara på två ställen samtidigt. I dag är en sådan dag. Vill vara på plats i Linköping NU och se repen men kan inte åka ner förrän lagom till genrepet på fredagskvällen den här veckan. Typiskt.

En liten glädje i misären är att SVT nu lagt upp minutklipp från dagens repetitioner så jag tänkte skriva ner några första tankar om veckans startfält baserat på de klippen.

Det är svårt att bilda sig en rättvis uppfattning på att se och höra endast en minut av tre, men vad gör man inte. Efter ett halvt liv i schlagervärlden borde jag ha snappat upp ett och annat. T.ex. 2009 när jag hörde en minut av “Snälla, snälla” kunde jag konstatera att där fanns något stort. Älskade den på stört. Det är fortfarande en av mina favoriter genom tiderna.

Det värsta som kan hända är att jag ändrar mig på plats. Det får man. Men oftast ska man nog hålla fast vid sitt allra första intryck av ett bidrag eftersom TV-publiken inte nöter in låtarna flertalet gånger, som man gör på plats som press, innan det är dags att rösta.

Varje låt, artist och klipp får ett eget inlägg här på bloggen.

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro