ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Glammigt jobb för look-alikes

Ingrid Arinell · 28 Maj 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Lotta Imberg/scanpix (bilden är ett montage)


Marja Leena extraknäcker som drottning

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Lotta Imberg

Ser du ut som Daniel Westling, prinsessan Madeleine eller någon annan kändis? Grattis ­– ett glammigt extrajobb kan bli ditt.Silvia Bernadotte? Nej, hon heter Marja Leena Kallatsén, är 59 år och extraknäcker som drottningens look-alike . Redan 1976 när kunga-paret förlovade sig fick hon höra att hon liknade drottningen, och några år senare anmälde hon sig till en statistbyrå.

Första kungliga uppdraget var en fest på Berns, som arrangerades för ett hundratal tyskar. – Vilken känsla det var, med massor av folk som klappade händerna. Man kände sig som en drottning, säger Marja Leena.

Efter det har hon spelat drottning i Roy Anderssons ”Sånger från andra våningen”, deltagit i välgörenhetspartyn i Florida och öppnat en fest på Stadshuset.

Som kändiskopia kan du tjäna ett par tusen på en kväll. I arbetet ingår att bli sminkad och uppklädd för att sedan mingla runt på företagsevents eller
på­kostade födelsedagskalas.


Anette Walles i Stockholm driver Entertainmix, ett företag som hyr ut kändiskopior till företagsfester, privata tillställningar och events. – Just nu söker vi en kung till Silvia, Carl Philip, Daniel Westling och Madonna, säger Anette Walles.

Foto: Lotta Imberg

Vilken kändis är du lik?

Har du fått höra att du är lik en känd person? Mejla ditt porträtt till oss på redaktionen på [email protected] De bästa bilderna publiceras på sajten.

klar

Artikellänk är kopierad

Ingrid Arinell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro