ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Glasfynd även i färsk kyckling

TT · 30 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Även i Ystad har en familj hittat en vass glasbit i sin nyinköpta kyckling — och den här gången, såvitt bekant, för första gången i färsk kyckling.

Glasbiten i Eva och Jonas Lindell-Nilssons helgkyckling från Coop Extra i Ystad var tre—fyra millimeter stor och förpackningen, som rymde ett kilo färsk kycklingfilé, var stämplad med Coops eget varumärke, berättar Ystads Allehanda på nätet.

Familjen tog genast kontakt med butiken där personalen är chockad över fyndet.– Vi tar bort all kyckling, djupfryst och färsk, från diskarna och därefter ska jag se till att vi stoppar alla leveranser av kyckling, säger Mattias Thulin, butikschef på Coop Extra vid Missunnavägen i Ystad, till tidningen.

Den färska kyckling som glas hittades i på Coop Extra i Ystad kommer från Kronfågel, som tidigare drabbats av glasfynd.– Vi sitter just nu i möte med Kronfågel för att diskutera åtgärder. Vi måste gå igenom det här tillsammans, säger Magnus Frisk, informationschef för Coop Sverige, till TT.

All kyckling, både djupfryst och färsk, har tagits bort från Ystadsbutiken.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro