ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Glenn Hysén: De ska inte bli för kaxiga”

Pontus Hammarlund · 30 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011
Hela laget samlat. 

Hela laget samlat.  Foto: TV 6


Nu tar sig göteborgaren an FC Z en andra säsong

klar

Artikellänk är kopierad

Tränaren Glenn Hysén är tillbaka med hela gänget – plus fyra nyförvärv.
Tränaren Glenn Hysén är tillbaka med hela gänget – plus fyra nyförvärv.Foto: ZTV

SÄSONGSSTART. På söndag är nördarna i ”FC Z” tillbaka. Det är Glenn Hysén också. Han tvekade aldrig att ta sig an laget inför säsong två. – Tvåan brukar ju i allmänhet bli lite sämre men vi får hoppas att den blir lika bra. Det var så kul första gången så det är värt ett försök till. Killarna är underbara, man blir väl kompis med gubbarna för resten av livet nu.

•• Hur har dina killar utvecklats? – Två tre av dem som man trodde noll om, som mest var utfyllnad, har gått jävligt mycket framåt. Sedan har vi ju dem som är någorlunda och vissa som är helt hopplösa. Det är olika utvecklingskurvor på gänget men fysiskt sett så har de blivit fan så mycket bättre.

•• Hur har laget hanterat kändisskapet? – Nittionio procent har klarat det jättebra. Sedan har det väl varit lite konstigheter på vägen. Men det är inte lätt. De har inte varit i närheten av detta förut.

•• Vad är det för konstigheter som ägt rum på vägen? – Man har ju hört genom andra att vissa har varit lite kaxiga ute på stan bara för att de blivit kändisar. Och jag har verkligen försökt banka in i dem att de ska ta åt sig allt beröm utan att fladdra i väg och bli kaxiga för då faller allting. Stå still på jorden. Det kommer en tid efter det här också.

•• Laget har fått fyra nyförvärv. Två nya ansikten och två kända från ”HC Z". – De har bidragit med hur mycket som helst. Dels är de bra personligheter, dels är två av dem bra fotbollsspelare. Eller bra fotbollsspelare ... i våra mått mätt alltså. ”FC Z” sänds i TV 6 i år. I morgon 20.00 är det premiär.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro