ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Glenn räddar showen

Anneli Sandberg · 14 Feb 2014
Uppdaterad 15 Feb 2014

Efter kritik mot programledarna, dess manus och mot bristen på underhållning så blir det tredje försöket att få årets Melodifestival på rätt köl igen i morgon. Hur de lyckas? Jodå, det tar sig mot slutet tack vare Glenn.

klar

Artikellänk är kopierad

Glenn räddar showen i Göteborg enligt Metros utsände Annelie Sandberg.
Glenn räddar showen i Göteborg enligt Metros utsände Annelie Sandberg.Foto: Adam Ihse/TT

I den tredje deltävlingen fortsätter man rida på Sigrids framgångar från förra veckan och använder hennes namn som språngbräda då Anders Jansson och Nour El Refai skojar om könsroller. Mellansnacket mellan de två programledarna funkar bra även om man inte ligger i en hög på golvet och vrider sig i skratt.

Den första mellanakten är en flirt med det andra stora tv-evenemanget som pågår utanför Mellobubblan- alltså OS. Vuxna människor dansar i kroppsstrumpor av guld på scenen, Anders Jansson gör snöänglar och Nour flyger i luften med skidor. Speciellt roligt är det inte utan det kan mer beskrivas som fascinerande och obegripligt.

En som är lite rolig den här veckan är Clara Henry som hittills har missat målet. Nu sitter skämten och de flesta småfnissar i stolsraderna.

Och något som är mycket roligt är den andra mellanakten. Hysén och Hysén, alltså Glenn och Anton, räddar allt. Vad annars? Vi är ju i Götelaborg för bövelen! 

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro