ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Goat håller igång partyt

Maria Forsström · 10 Aug 2013
Uppdaterad 10 Aug 2013
Goat håller igång partyt

Goat håller igång partyt Foto: Gustav Gräll


klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Gustav Gräll

Om man nu har en scenshow verkar det dumt att dölja den i mörker, rök och motljus, särskilt som skärmarna inte är till någon hjälp utan visar någon slags celldelning eller möjligen ett Rorschachtest.

Så tänker jag irriterat de första fem minuterna, men sedan skingras röken och två kvinnor med masker för ansiktet och fjädrar i håret börjar dansa något som eventuellt kan vara en afrikansk stamdans. Sedan slutar de i princip inte, utom vid de få tillfällen de ställer sig vid mikrofonen, och då undrar man varför de inte ens verkar andfådda. Det kanske är voodoo inblandat.

Hemliga Goat, för kvällen utöver masker iklädda rånarluvor med och utan öron samt röd stjärngossedräkt, har hyllats för debutalbumet ”World Music” som kom i höstas, och de gör sig rätt bra på scen också. Frontfigurerna håller igång partyt, det får man ge dem.

Musikaliskt stånkar, svirrar, dundrar och twangar det till ett beat som är helt omöjligt att stå still till, och strax före paus verkar de beslutna att hypnotisera oss med malande trummor om det så är det sista de gör. Det lyckas.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro