ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Godsent klänger sig fast – dominerade på cache

Erik Glanell · 25 Jan 2017
Uppdaterad 26 Jan 2017
När det sista skottet var avlossat var ställningen 16-8 till Godsents favör.

När det sista skottet var avlossat var ställningen 16-8 till Godsents favör. Foto: Simon Engstrand/Metro


Efter två svajiga förluster kom Godsent tillbaka med ny energi. Med en strålande insats mot Optic på cache har svenskar nu fortfarande chans att nå slutspel.

klar

Artikellänk är kopierad

Vinna eller försvinna. Pressen var stor på både svenskarna i Godsent och det amerikanska laget Optic på fjärde turneringsdagen under ELegue. En förlust skulle betyda eliminering från fortsatt spel och en vinst chansen att avancera till slutspelet.

Efter två dagar i rad med tunga förluster var det ett Godsent med betydligt mer glöd som dök upp på kartan cache. De svenska stjärnorna dominerade första halvan av matchen och trion Jesper ”JW” Wecksell, Andreas ”znajder” Lindberg och Jonas ”Lekr0” Olofsson stod för flera storspel.

Resultat blev en 10-5-ledning för Godsent.

I andra halvlek såg Optic ut att kunna komma i kapp. Men innan kvitteringen var ett faktum hade Godsent fått tillbaka sitt momentum och efter det fanns det ingenting som kunde stoppa det svenska laget. Runda efter runda rullade in till Markus ”pronax” Wallsten och gänget. 

När det sista skottet var avlossat var ställningen 16-8 till Godsents favör.

Det betyder att laget fortfarande har chansen att nå slutspel i sin första major-turnering tillsammans.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro