ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Godsent utslagna – missar Dreamhack-finalen

Simon Engstrand · 26 Nov 2016
Uppdaterad 26 Nov 2016

Foto: Simon Engstrand/Metro


Det har inte gått som förväntat för de svenska stjärnorna i GODSENT. Och trots att de nyligen visade ny glöd så har de nu blivit utslagna från Dreamhack Winter. "Förlåt för besvikelsen", säger Jesper "JW Wecksell.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter sommarens svenska spelarkarusellen, som såg Robin "flusha" Rönnquist och Jesper "JW" Wecksell, gå över till GODSENT har laget inte lyckats leverera på den nivån som många väntade sig. Tidigare under hösten visade dock truppen ny styrka när de säkrade en plats till kvalet inför nästa års stora major-turnering. På Dreamhack Winter kunde de inte upprepa samma bragd.

Svenskarna var klara för semifinalen som gick av stapeln tidigare under lördagen. Något otippat blev motståndarna de östeuropeiska spelarna från Gambit Gaming, ett lag som snabbt rivstartade matchen.

LÄS MER
Svenska storlaget utslagna inför hemmapubliken

På inledande kartan av bäst-av-tre-serien låste de snabbt ner första poäng med övertygande resultat. Därefter kvitterade GODSENT till 1-1 och allt hängde på den sista kartan Overpass. Trots en stark första halva för det blå/gula hoppet kunde Gambit totalvända matchen och kamma hem en imponerande vinst.

Därmed är de östeuropeiska mannarna, ledde av Danylo "Zeus" Teslenko, klara för final. GODSENT får lämna turneringen, men åtminstone 90 000 kronor rikare.

– Vad vi lärt oss av detta är att vi måste fixa vår map-pool inför major-kvalet, säger Jonas "Lekr0" Olofsson på Twitter.

JW var mer kortfattad:

– Förlåt för besvikelsen.

LÄS MER
Hundratusentals kronor står på spel när Overwatch intar Dreamhack
klar

Artikellänk är kopierad

Simon Engstrand
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro