ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Goo Goo Dolls börjar i Sverige

Metro Malmö pontus hammarlund · 3 Jul 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Goo Goo Dolls börjar i Sverige metro Kommer ni ihåg Iris? Goo Goo Dolls sjöng om henne till leda i radion 1998 tack vare deras monsterhit hämtad ur "Änglarnas stad". Nu är bandet ännu en gång aktuella. I dag inleds deras Europaturne ­ i Stockholm. Nyligen släppte amerikanerna plattan "Let love in". Trions tredje efter succéalbumet "Dizzy up the girl" 1998. Den åttonde totalt. 20 år har snart förflutit sedan vännerna John Rzeznik och Robby Takac debuterade. ­ Vi är en annan sorts vänner nu. När vi var unga grabbar delade vi lägenhet och sovrum. Det gör vi inte i dag. Man växer upp och... Det övergår till en mer professionell relation.

­ Ja, men det finns ögonblick i vår relation som är otroligt oprofessionella och som baserar sig på att vi varit just vänner i 20 år, säger Robby Takac.

Inför arbetet med "Let love in" flyttade alla tre tillfälligt till Rzezniks/Takacs hemstad Buffalo. ­ Varje dag som jag körde en sväng med bilen eller tog en promenad i Buffalo blev jag påmind om hur det var att växa upp där. Det fanns många demoner som jag fick motionera i mitt huvud och många bra minnen som jag inte tänkt på på 15 år, säger John Rzeznik.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro Malmö pontus hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro