ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Google låter dig välja – står du på mörka eller ljusa sidan i Star Wars?

Hugo Ewald · 23 Nov 2015
Uppdaterad 23 Nov 2015
Metros reporter, som en schysst och hederlig person, väljer förstås den ljusa sidan.

Metros reporter, som en schysst och hederlig person, väljer förstås den ljusa sidan. Foto: Skärmdump/Google


I en ny funktion som Google lanserade under måndagen ges du möjlighet att välja mellan den ljusa och mörka sidan i Star Wars. Vilket val du väljer påverkar bland annat hur Googles webbsidor ser ut för dig.

klar

Artikellänk är kopierad

Har du, trots alla trailers, fortfarande inte fått nog med Star Wars i ditt liv? Det har i alla fall uppenbarligen inte Google, som under måndagen lanserade en ny Star wars-inriktad funktion på sin webbsida.

På den nya sidan, som går under rubriken "Väck kraften till liv" ges du möjlighet att välja om du står på den ljusa eller mörka sidan i Star wars-universumet. ► LÄS MER: Biljettkaos inför "Starwars"-premiären

Funktionen kan måhända verka poänglös, men gör bland annat så att webbsidor som Gmail och Gooogle Maps ser annorlunda ut för dig. 

Just nu är det den mörka sidan som har flest anhängare, någonting som kan verka oroväckande men framtiden kan komma att förändras.

Star Wars: The Force Awakens, den sjunde filmen i ordningen, har premiär den 16 december.► LÄS MER: Dödssjuke Daniel fick sista önskan uppfylld – har sett nya ”Star Wars”

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro