ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gör dina gamla tallrikar snyggare med målarfärg

Monica Karlstein · 17 Jan 2017
Uppdaterad 17 Jan 2017
Stänkmålat porslin, krukor och till och med tapeter är en av vårens största trender. Stänken från en pensel full med färg eller en behållare med bläck som gått i kras är lätt att fixa själv för en billig slant.

Stänkmålat porslin, krukor och till och med tapeter är en av vårens största trender. Stänken från en pensel full med färg eller en behållare med bläck som gått i kras är lätt att fixa själv för en billig slant. Foto: Monica Karlstein


Har du tröttnat på din gamla köksservis? Här visar hemmafixbloggaren Monica Karlstein hur du med hjälp av porslinsfärg och en pipett uppdaterar dina tallrikar med en trendig vårlook.

klar

Artikellänk är kopierad

1. Se till så att tallrikarna är ordentligt rena. Avlägsna damm och fett med en fuktig trasa. Se också till så att du har ordentligt med täckpapp som skyddar underlaget.

5. Kläm ut färg på tallriken så att det bildas ett stänkmönster. Mönstret kommer att bli med både stora färgklickar och fina, små stänk och det är mixen som är det snygga. Våga gå loss rejält. Här kan du nästan tänka att ju mer desto bättre.

klar

Artikellänk är kopierad

Monica Karlstein
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro