ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gör du vad som helst för att vara med i tv?

Pontus Hammarlund · 29 Mar 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Tobbe trollkarl ställs mot väggen

klar

Artikellänk är kopierad

MAGI Tobbe Trollkarl är skyldig en bruten fot ett stort tack. Det är på juldagen som olyckan i bowlinghallen är framme. När den vältande barstolen och Markoolio slår i golvet går fyra av hans ben i foten av och i samma sekund står det klart att hans medverkan i ”Let’s dance” aldrig kommer att bli verklighet. Tobbe Blom hoppar in som ersättare och i kväll dansar han mot alla odds för vinst. Finalen är här.

– Jag tror inte att någon hade räknat med det. Allra minst vi själva. Jag låg ju ändå fyra veckor efter alla andra i början, säger Tobbe blom som dansar med Annika Sjöö. Varför har just ni kommit till final? – Det är väl en blandning av att vi dansat bra och att vi lyckats underhålla dem där hemma. Det är ju faktiskt inte bara en danstävling det här. Det handlar ju om att få med sig folk så att de tycker att det är kul att titta på en.

Martin och Cecilia har ju spelat på kärleksgrejen. Har ni haft något som ni spelat på? – Nej. I fall man säger att deras grej har varit kärlek så har väl vi spunnit på att vi har väldigt kul. Att vi gjort lite konstiga och roliga grejer i våra danser.

Vad skulle en vinst innebära för dig? – Att vi får en glassko och att man får en väldigt kul kväll. Men jag tror livet är tillbaka som vanligt på måndag igen.

Nästa år då, blir det Melodifestival då? – Haha, nej det blir det inte.

Men du dyker ju upp överallt. Gör du vad som helst för att få vara med i tv? – Nej, tvärtom. Jag tackar nej till en massa skit. Men det här gick ju inte. Och det här innebär ju att jag fått ännu mer förfrågningar men nu har jag tackat nej till nästan allt. Jag känner att Sverige har fått nog av Tobbe Trollkarl på ett tag. Vem vinner i kväll? – Jag tror ingenting men jag hoppas att det blir vi. Vi kommer kämpa som små illrar på efedrin.

Okej, en gång för alla, är ni ihop eller?

Martin och Cecilia ställs mot väggen

KÄRLEK? Tobbe Blom och Annika Sjöös finalmotstånd i kväll stavas Martin Lidberg och Cecilia Ehrling.Okej, en gång för alla, är ni ihop eller? – Nej, det är vi inte. Vi är jättegoda vänner, säger Martin Lidberg.

Så allt har bara varit ett sätt att fiska röster? – Absolut inte. Det skulle jag aldrig göra. Nu är vi singlar båda två, men vi får se vad som händer när det här är över.

Känns det inte lite orättvist att få så mycket uppmärksamhet på grund av ”Let’s dance” om du jämför med din tid som brottare? – Jo, jag håller med dig. Man har slitit som ett djur under så många år utan att ens vara i närheten av den här uppmärksamheten. Men samtidigt känner jag att folk verkar uppskatta min idrottsliga prestationer mer efter ”Let’s dance”.

Vem vinner? – Jag tror det blir stenhårt. Det är väldigt svårt att säga. Jag vet inte hur folk tänker.

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro