ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gör något nytt i Malmö i helgen

Olle Eriksson · 27 Apr 2018
Uppdaterad 27 Apr 2018
Upplev Taekwondo från första parkett på KFUM Malmö. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.

Upplev Taekwondo från första parkett på KFUM Malmö. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Getty images


Våren har äntligen dragit igång och Malmö är fullt av härliga aktiviteter. Den här helgen tycker jag att du ska göra något annorlunda. Gå på syjunta, drick dyra drinkar, titta på gamla svenska parfymflaskor eller varför inte en ordentlig brasa?

klar

Artikellänk är kopierad

Malmö OpenEric Perssons vägFör sextonde gången arrangerar KFUM Malmö Taekwondo-tävlingen Malmö Open i Baltiska hallen. Alla åldrar och bältesgrader välkomnas. Anmälan är stängd, men det hindrar ingen från att åka dit och heja på de som tävlar. Malmö Open pågår från 8:30 till 19:00.

Midnight MalmhattanDag Hammarskjölds torg 2Restaurangen Kitchen & Table förvandlas för tredje gången till cocktailbaren Malmhattan. Boka en ordentlig lördagskväll högst upp i Clarion Malmö Live med några vänner och lyssna på jazzmusik medan ni blickar ut över stadens hustak. Dyrt, men unikt.

Sy-LANStapelbäddsgatan 3Ta med dig symaskinen, trådar och tyger och bli en del av ett nätverk av personer som syr, stickar, knypplar och virkar. För 650 kronor får du en plats att sy på, samt vegetarisk mat och fika hela helgen. Evenemanget arrangeras på Stpln och pågår lör-sön, 9-17.

Design för doftMalmöhusvägen 6Sedan två månader tillbaka finns en miniutställning av gamla parfymflaskor att beskåda på Malmöhus slott. Det är konsthistorikern Christina Lindvall-Nordin som lånat ut sin unika samling till museet. Även äldre svenska flaskor finns med i samlingen.

Folkets Park öppnar för säsongenAmiralsgatan 35Stor öppningshelg för Folkets park som avslutas med Valborgsfirande. Parken fylls av konserter och food trucks. Dessutom blir det femårskalas för Far i Hatten, loppis, Valborgsfest på Moriska Paviljongen och givetvis en riktigt varm brasa.

klar

Artikellänk är kopierad

Olle Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro