ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gör som Juholt – hitta kärleken på söndag

Peter Lindholm · 12 Maj 2011
Uppdaterad 12 Maj 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Det är under söndagarna i maj, klockan 18 till 21, som flest antal svenskar är ute och söker kärleken på nätet. Det visar statistik från dejtingsajten E-kontakt. För att lyckas kan man göra som socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt, 49.

Så här gick det när han fann kärleken på nätet och hittade sin blivande ”särbo” Åsa Lindgren. – Livet var väldigt pressat. Jag var biträdande partisekreterare, riksdagsledamot, reste mycket och hade två tonårskillar i Oskarshamn. Och jag tänkte: ”Här har jag blivit lämnad av min fru, hur ska jag någonsin träffa någon människa igen?” Efter att ha blivit rekommenderad en dejtingsajt skrev han en presentation. – Jag beskrev mig som människa, vem jag var, var jag står och befinner mig i livet. Inget namn, ingen bild. Jag ljög ingenting (förutom att Juholt påstod sig bo i Kalmar, red:s anm), sedan tryckte jag på ”Sänd” och åkte iväg på ett jobb i Albanien.

Det gick över förväntan. – När jag kom hem hade jag fått 800 svar i mejlboxen! Då kände jag att jag var på banan igen! Hur kom du fram till den rätta? – Det var som ett slutspel i fotboll. Det var åttondelsfinal, kvartsfinal och semifinal. Vad var det som klickade? - Nyfikenheten på livet och att hon kompletterade mig. Jag behövde inte någon som bekräftade mig som politiker.

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Lindholm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro