ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Gossip Girl"- Taylor vill bara vara normal

Tina Chadha · 10 Mar 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: PhamousFotos / Splash News


klar

Artikellänk är kopierad

Taylor Momsen må spela en social klättrare i tv-serien ”Gossip girl”, men i verkligheten vill 16-åringvara så normal som möj­ligt.

Nu är hon även bioaktuell i ”Paranoid Park”.– Jag vill gå på high school som alla andra och gå på skolbalen! säger skådespelerskan som har arbetat sedan hon var tre år.

Är sociala ”klickar” lika vanligt på din high school?– Alla skolor har gäng. Men det är inte så många på Professional Performing Arts School. Connor (Paolo) som spelar Eric i serien går där och det var så jag fick reda på att den fanns.

Jag gillar honom. Han är som min storebror. Han tar hand om mig så jag är vän med hans vänner.

Är någon annan på skolan lika känd som du?– Jag tänker inte på mig själv som berömd. Det finns så många skådespelare och danskompanier.

Men om frågan utgår från ett antal artiklar i US Weekly?– Då kan det nog vara jag. (skratt).

I bioaktuella ”Paranoid Park” förlorar din rollfigur oskulden. Var det något du diskuterade med dina föräldrar?– Det samtalet var lite obekvämt. Jag tänker inte ljuga om det (skratt). Min mamma stöttar mig verkligen och vi hade många samtal om det. Det är skådespeleri. I en roll jag verkligen ville göra. Hon ville vara säker på att jag var bekväm med det, det var värre för henne.

I filmen är det tillfället som förändrar din rollfigur. Vilket tillfälle har förändrat dig?– ”Gossip girl” har förändrat mig. Inte som person, men nu bor jag i New York. Tidigare gick jag på prep school i Maryland. Det var bara akademiska studier. Nu går jag på en cool konstnärsskola. Det känns som jag hittat rätt.

Vad tycker du om att din rollfigur Jenny i ”Gossip girl” börjar bli en dålig flicka?– Jag har så roligt när jag spelar henne för hon lockas hela tiden av den mörka sidan. Hon är ung och hon är smart. Det är ett spel på Upper Eastside.

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Chadha
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro