ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Göteborg bjöd på välkomstfest

Nina Andrén · 14 Feb 2014
Uppdaterad 14 Feb 2014
Schlagertrio.

Schlagertrio.


klar

Artikellänk är kopierad

En Schlagerprofil och en skaldjurstallrik
En Schlagerprofil och en skaldjurstallrik
Meny på välkomstfesten
Meny på välkomstfesten

Gomorron, gomorrrrrrrron från Göteborrrrg!

I går var det välkomstfest på Kajskjul 8 nere vid hamnen för veckans alla deltagare, press och medarbetare.

Det brukar vara ett ypperligt tillfälle att mingla och prata tidiga tippningar med varandra. Den här gången var det visserligen ett kort mingeltillfälle – men innan några av artisterna ens anlände. Så fort de var på plats blev det anstormning in till borden där sittningen skulle äga rum. Det låg en förväntan i luften efter tidigare års skaldjursplatåer som upphöjdes till skyarna.

En annan var hungrig på gränsen till sammanbrott. Nallade bröd innan maten kom in för att inte förvandlas till psychobitch. När den smaskiga skaldjurstallriken ställdes fram applåderades det och instagrammades som aldrig förr. Det var gott. Mycket gott. Men ingen blir mätt på ett par kräftstjärtar, en krabbklo och en liten bit paj. Det var typ allt som serverades per person när man fördelade maten runt bordet.

De tidigare förväntningarna la sig som ett besviket täcke över lokalen. Folk var fortfarande hungriga. Oscar Zias gäng som satt vid bordet bredvid mitt var så hungriga att de pratade om att gå till en korvmoj istället och lämna festen i protest. Fredrik Kempe kom fram till oss, pekade menande på tången som låg kvar på uppställningsfatet och drog en referens till Expedition Robinson.

När vi mot slutet frågade en servitris om det inte var fler som påtalat att de inte blivit mätta lovade hon att ta ett snack med köket. Därefter ställdes ett nytt fat fram på bordet med läckerheter. Bra jobbat, där! Konstigt bara att när andra frågat fick de till svar att all mat var slut. Märkligt.

Festen tunnades dock ut rätt tidigt när folk drog till andra ställen för att käka innan de gick vidare till artisthotellet för att hänga i baren. Där var det tydligen rätt bra drag.

Själv var jag förståndig och gick hem för att kurera min förkylning för att kunna vara på topp i dag när det är repetitioner hela dagen ute i Scandinavium och därpå genrep kl.20 då jag livebloggar som vanligt.

Om någon av er är i stan hoppas jag att vi ses på Bee Bar efter genrepet. Schlagerprofilerna DJ:ar hits från Melodifestivalen och Eurovision natten lång. En årlig tradition som blir roligare för varje gång. “Alla” kommer att vara där!

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro