ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Göteborg ska bli först med 100 procent ekologiskt kött

Peter Löwendahl · 10 Apr 2012
Uppdaterad 10 Apr 2012
Elias Ulfhammer och Hugo Bengtsson i klass 9c1 serveras av kökschef Eva Aulie-Jansson. ”Barn är ganska medvetna i dag. Vi har elever som frågar om vi har Kravmärkt”, säger hon.

Elias Ulfhammer och Hugo Bengtsson i klass 9c1 serveras av kökschef Eva Aulie-Jansson. ”Barn är ganska medvetna i dag. Vi har elever som frågar om vi har Kravmärkt”, säger hon. Foto: Lena Garnold


100 procent ekologiskt kött. Det ska Göteborgs stad bli först i Sverige att servera i sina skolor och äldreboende. Vi hoppas att vi kan stimulera bönder att ha mer kravmärkt kött”, säger Kia Andreasson (MP).

klar

Artikellänk är kopierad

Hannes Wikström, Mira Aasma och Rebecca Ericsson i klass 9c1 tycker att det är bra att det blir ännu mer ekologiskt. ”Om alla skolor tänkte så skulle det vara bra”, säger Hannes Wikström.
Hannes Wikström, Mira Aasma och Rebecca Ericsson i klass 9c1 tycker att det är bra att det blir ännu mer ekologiskt. ”Om alla skolor tänkte så skulle det vara bra”, säger Hannes Wikström.Foto: Lena Garnold

”Bra att man satsar på maten”

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Löwendahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro