ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Göteborg vs Stockholm

Metro · 21 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

MÅLSERVICE Full omgång i hockeyns Elitserie och tre viktiga matcher i fotbollsallsvenskan. Det finns all anledning att hålla koll på Metro målservice under torsdagskvällen. I båda ligarna bjuds det desutom på prestigemöten mellan Göteborg och Stockholm.

I Elitserien åker formstarka Djurgården till Scandinavium i Göteborg för möte med ett Fröllunda som inte sett ut som förväntat under försäsong och premiär. Modo premiärspelar i sin nya Swedbank Arena mot förhandsfavoriten Linköping - och ännu längre norrut blir det stenhårt tryck när nykomlingen Skellefteå åker till regionala rivalen Luleås Coop Arena för match.

I Allsvenskan gör IFK Göteborg bäst i att slå Hammarby på Söderstadion för att inte tappa häng på toppduon AIK och Elfsborg. På Gamla Ullevi drabbar Örgryte och Öster samman i en livsviktig match i botten av tabellen.

Spänning hela kvällen - och alla fakta uppdateras live på Metro Målservice.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro