ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

GOTNOJ - Hallå där Puzzle disco

Stockholm Susanna Mattsson · 19 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Jonathan Anderzon, alias JayStarSeven, som ligger bakom Puzzle Disco Club som har vårpremiär på Storan på lördag.

Vad händer imorgon? – Vi har en gäst, Joe90, som är en av de mest aktiva inom scenen i England. Han spelar överallt och har hållit på i många år. Han kommer att blanda disco och house med andra svängiga saker.

Den som förväntar sig platålyx och Studio 54-glamor väntar förgäves har jag förstått. – Pratar man tidiga New York-klubbar är vi mer Paradise Garage, en av de mest legendariska klubbarna. Om Studio 54 var partygrejen handlade Paradise Garage mer om musiken och upplevelsen.

Vad tycker du om Göteborgs klubbscen? – Intresset för klubbmusik har varit lite bristande. Det har funnits få genuina klubbar med kontinuerligt bra dj:s och bra lokaler. Där har Stockholm och Malmö legat snäppet före.

Vad skiljer Puzzle Disco från andra klubbar? – Vi satsar på att boka internationella dj:s med erfarenhet och vana. Genuin och konsekvent bra musik och ett riktigt fett ljudsystem som skapar en bra upplevelse.

Vad definierar riktigt bra disco? – Mycket själ och glädje i musiken och en massa sväng.

Vilka låtar går det inte en kväll utan att du spelar? – Oj, min skivväska är full av sådana låtar. Det är ett dilemma att välja inför varje spelning. Men Alice Smith ”Love endeavour” Maurice Fulton remix, Logg ”I know you will” och Hugh Maskela ”Boys doing it” Carl Craig remix.

FAKTA: Puzzle Disco Club Var: Storan När: Imorgon, och en lördag i månaden hela våren. På scen: Joe90 (UK) Arrangörer: JayStarSeven alias Jonathan Anderzon, johnny Deep alias Jonas Dahlström, Martin Cosmo.

Storans nya klubbsatsning är ett samarbete med Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Susanna Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro