ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

GOTNOJ – Hallå där Rani Nair,

Stockholm Susanna Mattsson · 24 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Vad kommer du att göra? – Jag gör ett litet inhopp bara. Jag tycker det är skitkul att Dj Badmarsh kommer, jag känner till honom sedan min tid i London. Där dansade jag också på några av klubbarna. I vanliga fall uppträder jag mest på scenen. Men klubbar är en rolig miljö att prova saker. En designer från Göteborg, Lisa Ask, har gjort en kostym som jag kommer att ha på mig.

Vad är skillnaden på att uppträda på klubb och vanlig teater? – Folk är väldigt mottagliga på klubbar. Man når en annan publik. På teatern finns det en annan gräns mellan publiken och scenen.

Vad inspirerar dig? – Just nu tycker jag att det är spännande att skifta identiteter. Att låna andras och kanske låna ut sin egen. Jag blir också peppad av mötet mellan konstnären och publiken. Det är väl därför det är så kul med klubbmiljöer.

Dans- och teaterfestivalen avslutas i helgen. Vad får man inte missa? – Jag ska se Cullbergbaletten, det är sådant jag måste se. Och Padmini Chetturs ”Paper doll” som visas på Pustervik. det är en kollega borta i Indien som jag gärna vill se.

FAKTA: Club Clandestino Kör sin sista klubbkväll på Soho i morgon kl. 22-03. Gäster: Dj Badmarsh (London) och Rani Nair.

FAKTA 2: Göteborg Dans- och teaterfestival Pågår till och med i morgon. För mer info se: www.festival.goteborg.se

BILDTEXT: Dansaren Rani Nair är i Göteborg för Dans- och tetaerfestivalen. I morgon kväll gör hon ett inhopp på Club Clandestino.

TILL REDIGERAREN: Ska något strykas, stryk frågan om var hon får sin inspiration ifrån. Tack, tack!

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Susanna Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro