ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

GOTNOJ: Lena vann Nintendo Wii

Stockholm Fredrik Beckman · 21 Dec 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Få prylar har varit mer eftertraktade i jul än spelkonsolen Nintendo Wii. Folk har köat i dagar utanför affärerna när den släpptes. Även på Metro har vi märkt av den stora efterfrågan. Ett par tusen läsare skrev in och bad om att var den lycklige som fick den konsol vi lottade ut. Men det kunde tyvärr bara bli en vinnare. Och segern gick till Lena Simosen från Göteborg.

Vad tänkte du när du vann? – Trodde inte det var sant. Jag brukar aldrig vinna någonting. Det var jätteroligt! Barnen blev lyckliga för de har aldrig fått så dyra leksaker förut.

Så det blir mycket spelande i jul då? – Det blir det säkert. Barnen har ju ledigt nu. Det har nog inte funnits på kartan att få en så dyr present.

Du själv då, ska inte du spela? – Jag tycker också det verkar roligt. Man är ju ganska aktiv när man spelar. Man får ju pröva i alla fall. – Men du, jag vill önska God jul till alla mina vänner också!

Fakta Lena Simosen. Ålder 43 Bor Torslanda, Göteborg Familj: två bar, 14 och 16 år. Motivering: Jag är ensamstående mamma och har inte råd, men jag vill gärna uppfylla mina två barns önskningar.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Fredrik Beckman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro