ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

GOTNOJ - Nöjespanel Vecka 22:

Stockholm Susanna Mattsson · 2 Jun 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Panelen: Monika Svensson, 34. Alias DJ Demonika, diskjockey, kulturjournalist och dj-lärare. Victor Alm, 30. Inredningsariktekt och en av killarna bakom krogen Uppåt Framåt. Kitty Jutbring, 29. Musiker, dj, radiopratare i Christer, programledare i SVT:s Bobster.

Frågorna: 1. Colin Nutley gör ny film med (suprise surprise) frugan Helena Bergström i huvudrollen. Hur kul blir det?

2. ”Whitest boy alive” är norske Erlend Øyes senaste musikaliska projekt. Norsk musik letar sig sällan över gränsen till Sverige. Finns det egentligen något värt att tipsa om från grannlandet?

3. Partymaskinen Gaystraight2hell firar ett år i helgen. Vilket är ditt gladaste gayminne?

4. Nu kan man (nästan) vara ute på kvällarna igen. Var finns Göteborgs bästa party-uteservering?

Monikas svar: 1. De är i alla fall föredömligt kreativa tillsammans för att vara ett par.

2. Bugge Wesseltoft, Annie, Ane Brun, Sondre Lerche och Edvard Grieg för att nämna några...

3. När jag, 2-meterstransan Chrizzan och då nyopererade transsexuella Kim blev utslängda från Etage i Malmö efter en outrageous spontansexshow på dansgolvet.

4. M2 har grymmaste innergården med kuddar, utebar, lyktor och bra musik. Önskar dock att surgöteborgarna i innerstan kunde flytta ut till Kullavik så att man kunde ha musiken på en rimlig nivå.

Victors svar: 1. Blir säkert jättekul för dem med kort minne som inte kommer ihåg handlingen i de föregående filmerna med denna gyllene duo. Det känns lite som dålig fantasi eller finfin svågerpolitik.

2. Just Erlend Øye är någon värd att tipsa om, oavsett om det gäller hans Kings of Convenience ellerhans fantastiska dj-set. Från Norge kommer just nu måga bra dj:s , som Prins Thomas och Todd Terje.

3. Skrattade väldigt mycket åt den fejkade valaffischen åt kd. Det var en bild på Alf Svensson med ett basebollträ i handen. I undertexten stod det ”Ge mig rätten att knacka bög”. Ironi är ett bra sätt att belysa problem i partiernas politik.

4. Även i år finns den nog på Röda Sten.

Kittys svar:

1. Men jag gillar ju Änglagård!! Och livet är en schlager gillar jag också. Jag tycker vi ska sluta hacka på dem. De är ju kära och kreativa! Det finns så många mycket värre filmer vi utsätts för. Gubbar som är poliser och asfula tex.

2. En gång var jag på Turbonegro. Senare på kvällen hamnade jag bredvid dom i baren på Gump. Sen bjöd dom mig på en "olloncider" så vad kan man klaga på? (Egentligen var det päron.)

3. Det kommer förhoppningsvis på lördag när jag ska gästa lite med Universal Poplab. På Gaystraight2hell, alltså.

4. Cheers! Och bänkarna på Vasagatan. Min innergård.

OBS! Ny bild på Kitty med rosa hår har fixats av Torbjörn.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Susanna Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro