ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

GOTNOJ - Nöjespanelen Vecka 20

Stockholm Susanna Mattsson · 18 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Panelen: Panelen: Monika Svensson, 34. Alias DJ Demonika, diskjockey, kulturjournalist och dj-lärare. Victor Alm, 30. Inredningsariktekt och en av killarna bakom krogen Uppåt Framåt. Markus Hasselblom, 31. Sångare i Jmhyhaze Beatbox, Kompis och Lucknow Pact. Driver skivbolaget Hej Musik!

Frågorna: 1. Om du måste välja på lördag – vad blir det – ”Da Vinci-koden” eller Eurovisionfinal? Motivera valet. 2. Bruce Springsteen är tillbaka och spelar i Stockholm på söndag. Förklara ”Bossens” och Sveriges ömsesidiga kärlek. 3. Skepp ohoj! Seglarmodet har invaderat butikerna. Satsar du på randigt och vegamössa i sommar eller något helt annat. Vaddå i så fall? 4. Helgen tar slut snabbare än man tror. Vilket är ditt bästa tips för att bota söndagsångesten?

Monikas svar: 1. Tom Hanks och Carola tar ut varandra. Det blir oavgjort - båda erbjuder sekterism, självgodhet och att man redan vet hur det slutar.

2. Äktenskapet bygger på trygghet, ömsesidig förståelse och respekt. Samt arbetarromantik som går hem i 40-taliststugorna.

3. Randigt och prickigt, vitt och blått. Ser väldigt fånig ut i vegamössa så det blir hårband och stora solglasögon istället.

4. Sov länge, hyr en rulle och köp hem hämtmat. Lös söndagskryssen och skriv veckans ”att göra”-lista.

Victors svar: 1. Jag väljer Da ”Vinci-koden” för att Eurovisionhysterin är såå träkig och såå dålig och jag förstår ingenting av den. Och vem vet, ”Da Vinci-koden” kanske är bra, jag läste boken och man fastnade i den.

2. Det måste ha någonting med raggarkulturen att göra. Alla i Sverige har någon anknytning till landsbygden och någon undertryckt vilja att bli raggare. Det tar sig ett finare uttryck i ett accepterande av Bossen.

3. Jag hatar kläder och blir arg i affären för att jag aldrig hittar något. Jag har börjat sy mina egna kläder och det går sakta framåt. Alldeles riktigt kommer jag att satsa på en lite tjockare segelduk till min nästa skjorta.

4. Träffa vänner är det bästa. Våldgästa en kompis med en picknickkorg. Titta inte på tv. Eventuellt kan man projektstäda, städa så in i helvete i ett hörn bara.

Markus svar:

1. Defenitivt ESC. Tänk er själva att sitta hemma i soffan utklädd till Carola och dricka grekiskt hemkört samtidigt som man sjunger med i alla bidrag. Och då menar jag alla.

2. Ja, han kanske gillar skaldjur och Sverige gillar låtar om Philadelphia.

3. Nej, nu tror jag på grungens intåg igen. Alltså rutigt och sydväst.

4. Du skall tänka att det är bara att hålla ut till onsdag för då är det dags för jazzen på Kapellet i Långedrag igen. Mmmmmmm........tradjazz! Sugar in the morning, sugar in the evening, sugar varenda dag, tänk så mycket sugar det finns i USA.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Susanna Mattsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro