ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gratis lyxrum – bara för bloggare

Tomas Lundin · 5 Okt 2011
Uppdaterad 5 Okt 2011
Metros reporter Johan Kellman-Larsson var och testade nyöppnade Grand Central förra veckan.

Metros reporter Johan Kellman-Larsson var och testade nyöppnade Grand Central förra veckan.


Bloggare är vana vid gratis. Nu kan de dessutom bo gratis på lyxhotell. Nyöppnade Scandic Grand Central, som har inrett ett rum speciellt för bloggare.

klar

Artikellänk är kopierad

Rummet har utrustats med bland annat Ipad, inspirationsböcker och en kamera med fjärrutlösare så att bloggarna lätt ska kunna fota sina "dagens outfit". – Många bloggare bor på andra orter, samtidigt som det de vill skriva om är i Stockholm, säger Martina Tengvall, PR-chef för Scandic i Sverige. Du behöver inte vara en Blondeinbella eller Kenza med hundratusentals besökare för att få bo gratis på lyxhotellet. Tanken är framförallt att stigande stjärnor som inte lever på bloggandet ska få chansen. Enligt en undersökning bland 100 bloggare som Scandic gjort har sju av tio bloggare tvingats tacka nej till att bevaka en händelse på grund av dyra hotellpriser. – Du får förklara varför du behöver boende. Du kanske ska besöka en mässa eller göra något som vreddar dig. Det får inte bara vara ett skönt häng, säger Martina Tengvall.Det låter också som ett finurligt sätt att bli omskrivna på bloggar? – Klart att vi tänkt att det kan bli så, men det har inte varit utgångspunkten. Vi ställer heller inga krav på vad de ska skriva om.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro