ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gratis pärm till slarviga studenter

Jenny Andersson · 21 Dec 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Milad Hemmati.
Milad Hemmati.

LANSERING. Studentpärmen är nu lanserad för alla elever som har svårt att hålla reda på föreläsningsanteckningar och lösa papper. Under dagen kommer pärmen att delas ut på Stockholms universitet och den första omgången kommer främst att gå till skolans ekonomer och jurister. – Egentligen är det en ganska simpel idé, säger grundaren Milad Hemmati, 20,  som själv studerar på ekonomiprogrammet på Stockholms universitet.

Idén väcktes när han satt och pluggade inför en tenta och insåg att anteckningar hade försvunnit. Samma sak hände många av hans klasskompisar. – Vi skrev mycket anteckningar men kunde inte hålla reda på alla eftersom vi inte hade någon pärmvariant att förvara dem i, så då tänkte jag att det vore schyst med en gratis pärm, säger Milad Hemmati.

Med hjälp av Idéagenten som coachar studenter till att starta eget kom en hemsida till och idén Studentpärmen kunde bli verklighet. 15 sponsorer har finansierat 5 000 pärmar, genom att bidra med 5 000 kronor vardera och då får reklamplats på dem. 

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro