ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gravid försvinner tillfälligt

Hannah Sjöström · 3 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

Desperate housewives”-stjärnan Marcia Cross graviditet ställer till det

klar

Artikellänk är kopierad

TV-SERIE. I februari blir Marcia Cross mamma för första gången. Tv-stjärnan som just nu spelar in den tredje säsongen av ”Desperate housewives” i Hollywood kommer tillfälligt att försvinna från serien, avslöjar seriens skapare Marc Cherry.– När hon ringde och berättade att hon var gravid med tvillingar blev jag verkligen glad för hennes skull, som en vän. Men som producent så innebär det ju problem, säger Cherry till Metro. Exakt vad som händer med Cross karaktär Bree vill han inte avslöja men att skriva in graviditeten i handlingen var inte aktuellt. –  Nej, inte där vi är i handlingen just nu. Vi filmar runt det så ni lär få se Bree med många shoppingpåsar framför magen, säger han och skrattar.  Det skvallras mycket om att någon av fruarna snart kommer att ”dödas” ur serien.  – Jag kan avslöja så mycket att en av huvudkaraktärerna kommer att dö. Det aktuella avsnittet visas i USA på söndag.

Cherry har fått ta emot mycket kritik för att säsong två tappade tittare.  – Jag är inte alls nöjd med säsong två. Allt snurrade så snabbt efter säsong ett att jag inte hann med. Det har varit knäckande. Men nu i säsong tre har jag överlåtit en del av skrivandet till andra författare och kunnat fokusera mer på den stora handlingen, säger Cherry.Säsong två på Wisteria Lane var mörk. –  Det bli mer skratt i trean, lovar Cherry.Även James Denton, som spelar rörmokaren och Susans ex-pojkvän Mike Delfino är missnöjd med säsong två. – Handlingen kändes långt ifrån första säsongen och den ursprungliga känslan. Jag spelade dessutom uselt. Jag var bara elak mot Susan (Teri Hatcher) hela tiden. Det var inte roligt alls. Kanal 5 visar säsong tre med start i vår.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro