ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Greps blodig – i bara kalsonger

Anders Göransson · 7 Sep 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
En man och en kvinna hittades i går mördade i ett hus på Ingarö. Enligt uppgifter till Metro är den nu anhållne mannen släkt med offren.

En man och en kvinna hittades i går mördade i ett hus på Ingarö. Enligt uppgifter till Metro är den nu anhållne mannen släkt med offren. Foto: Pontus Lundahl/Scanpix


35-åring misstänks för dubbelmord i skärgården

klar

Artikellänk är kopierad

Klockan 06.45 i går morse fick polisen larm om att en man beväpnad med en planka gick runt på tomter i ett område på Ingarö och försökte tvinga till sig en bil. En kvinna från en grannfastighet fick ta emot ett slag med plankan och skadades lindrigt.Polisen spårade mannen med hjälp av hund och kunde gripa honom – blodig och iförd endast kalsonger – i ett närliggande skogsområde.– Han var på väg bort från brottsplatsen, säger Roger Grandin, stations­befäl vid Nackapolisen.De två döda hittades strax därefter i ett hus. Ett misstänkt mord­vapen ska ha beslagtagits. Polisen ville i går inte säga någonting om offrens identitet eller om hur de dödats. Blodspår säkrades på den misstänkte, nu anhållne, mannen. Han vägrade i förhör i går att svara på polisens frågor.

klar

Artikellänk är kopierad

Anders Göransson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro