ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Greps för rattfylla – två gånger samma klockslag

Jenny Sköld · 9 Nov 2012
Uppdaterad 9 Nov 2012
Greps för rattfylla – två gånger samma klockslag

Greps för rattfylla – två gånger samma klockslag


Tack vare omställningen till vintertid lyckades en man från Ohio åka fast för rattfylla två gånger – exakt samma klockslag.

klar

Artikellänk är kopierad

Mannen stoppades första gången då han sågs köra sin bil mot enkelriktat.  Klockan var då åtta minuter över ett på natten mot söndag, enligt polisrapporten http://www.thesmokinggun.com/file/double-daylight-dui. När han ombads att göra ett utandningsprov hade mannen svårt att öppna munnen eftersom den var full av mynt – ett välkänt, men helt verkningslöst, knep för att bli av med spritångor i utandningsluften. 

Utandningsprovet var positivt och 22-åringen släpptes mot borgen och polisen förvissade sig om att någon kunde ge honom skjuts hem. 

En timme senare – när vintertiden börjat gälla – stötte samma patrullbil på 22-åringen bakom ratten igen.

"Jag körde genom den kommunala parkeringen när en bil hastigt backar ut från en parkeringsplats. Jag såg att det var Niles (22-åringen red anm) som återigen satt i förarsätet", skriver en av poliserna i anmälan. 

Klockan var då omställd till 01.08 – exakt samma tid som han greps första gången.

Förklaringen var att den som skulle hämtat honom hade ångrat sig och att det då inte fanns något annat alternativ än att göra om sin brottsliga gärning. 

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro