ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gripen för våldtäkt mot barn på skola

Aron Andersson · 23 Maj 2014
Uppdaterad 23 Maj 2014

En 25-årig man är misstänkt för våldtäkt mot barn på en skola i Stockholmsområdet. Häktningsförhandlingar hålls i dag, skriver Expressen.

klar

Artikellänk är kopierad

Mannen greps på torsdagsmorgonen och arbetar på skolan där övergreppen ska ha skett, skriver Expressen.

Mats Eriksson, informationsansvarig på polisen i Västerort, berättar att mannen greps i Västerortspolisens distrikt och att han är misstänkt för våldtäkt mot barn, men kan i övrigt inte kommentera ärendet. – Vi är alltid återhållsamma när det gäller den här typen av brott. Och vi har precis inlett förundersökningen så jag kan inte säga så mycket. Men vi kommer att hålla förhör och genomföra tekniska undersökningar, säger Mats Eriksson.

Övergreppen ska ha skett på skolan mellan den 18 april och 20 maj i år enligt kammaråklagare Alexandra Bittner. Hon uppger också att den misstänkta 25-åringen inte är dömd eller misstänkt för brott sedan tidigare.

– Det är ett så tidigt skede så vi kan inte säga någonting i nuläget för att skydda utredningen, säger Alexandra Bittner.

Häktesförhandlingar ska hållas klockan 14 i Solna tingsrätt i dag.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro