ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gripen tjuv stal polisbil

Tomas Lundin · 12 Mar 2012
Uppdaterad 12 Mar 2012

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Poliserna i Munkedal hade gripit två misstänkta dieseltjuvar. När de visiterade den ena utanför bilen passade den andre, som satt i baksätet, på att låsa ute poliserna ur bilen, skriver tidningen Bohuslänningen. 

Poliserna, som hade lämnat nyckeln kvar i tändningslåset, kunde bara se på när tjuven körde iväg med blåljusen på. Bilen kunde senare via GPS lokaliseras i Tanumshede, men tjuven var försvunnen. 

Tjuvarnas bil, som var försedd med en extratank som tros ha använts vid dieselstölder, fördes till polishuset i Uddevalla. Men där fick den inte vara länge. Någon bröt sig nämligen in på gården, startade bilen och forcerade de låsta grindarna, skriver Bohuslänningen.

Polisen har identifierat personen som stal polisbilen och fortfarande är på fri fot. Mannen misstänks har varit narkotikapåverkad. En av polismännen skadade axeln när denne försökte stoppa tjuven från att ta polisbilen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro