ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Grungen är tillbaka – nu i modets finrum

Martin Hansson · 28 Okt 2013
Uppdaterad 28 Okt 2013
Saint Laurents visning banade väg för hur många män är klädda i höst och återupplivade grungemodet. 

Saint Laurents visning banade väg för hur många män är klädda i höst och återupplivade grungemodet.  Foto: All Over Press


Den rockiga grungen är höstens tuffaste trend. Metros moderedaktör visar nyckelplaggen och berättar hur du rockar stilen.

klar

Artikellänk är kopierad

I höst har grungen återfötts och klivit in modets finrum. Det enklaste sättet att beskriva stilen på är att nämna ikoner som Kurt Cobain och Johny Depp – som i början av 90-talet var tydliga föregångare till just grungen. Tillsammans med det dressade herrmodet är grungen en av höstens och vinterns största herrmodetrender.

Möt stilen på ett coolt och rockigt sätt utan att överexponera den. Det mest tonsättande plagget för grungestilen är en rutig flanellskjorta som är ett behagligt plagg att bära under vinterhalvåret. Du kan bära skjortan tillsammans med en skinnjacka eller mockajacka, en stickad tröja, mörka jeans och tåliga boots. Samtidigt som grungestilen är tuff och modern bär den en bohemisk och sofistikerad känsla med fokus på kvalitativa material. Vill du göra ett propert avtryck är den dubbelknäppta rocken och duffeln två klassiska ytterplagg som kan matchas tufft till den rutiga skjortan. Bär upp stilen med en portion av attityd och lite pondus. Ofta är den största stilmissen män gör att inte vara bekväm i sina kläder – så anamma trenden utifrån din egen redan befintliga stil.

Ett tips är att bära flera varma lager-på-lager-plagg med rutor eller naturliga mönster och till sist en tartanmönstrad halsduk för en avslappnad tuff manlig stil.

Följ Martins blogg här

klar

Artikellänk är kopierad

Martin Hansson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro