ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gry förlänger det härliga

Louise Jacobson · 15 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011
”Jag ritade många hästar i mina skolböcker när jag var liten. Jag har haft två hästar.” Gry Forsell

”Jag ritade många hästar i mina skolböcker när jag var liten. Jag har haft två hästar.” Gry Forsell Foto: Teckning:: Gry Forsell


Veteranen. Med direktsändningar som specialitet har Gry Forsell lärt sig att behålla lugnet i de flesta situationer, som sist när det blev knarkrazzia under pågående Grammisgala. Men i Körslaget” bryr sig inte Gry om att hålla god ton, i alla fall om det är brösten det kommer an på.

klar

Artikellänk är kopierad

”Ett barn räcker”. Så sa Gry Forsell till tidningen Mama i fjol. Nu är hon gravid igen. – När Vincent fyllde fem slog det oss hur fort det går. Vi ville förlänga det härliga, säger programledarveteranen till Metro om beslutet att skaffa ett barn till.
”Ett barn räcker”. Så sa Gry Forsell till tidningen Mama i fjol. Nu är hon gravid igen. – När Vincent fyllde fem slog det oss hur fort det går. Vi ville förlänga det härliga, säger programledarveteranen till Metro om beslutet att skaffa ett barn till.Foto: Urban Brådhe

 Varför masserade du Andreas Kleerup på Grammisgalan?– Det stod i tidningen att jag hade masserat honom för att lugna honom. Så var det inte riktigt. Han satt precis där vi stod och var på dåligt humör och jag visste att han skulle upp på scen om tio minuter. Jag tog tag om hans axlar och sa ”tja hur är läget?” Det var inte mer dramatiskt än så.

Vad är det jobbigaste du varit med om i direktsändning?– Inte så mycket. Mitt sätt att förhålla mig till direktsändning är att man får acceptera det som händer. Jag har ju tränat på direkt sedan jag var 19 år.

Finns det något som du gjort i tv som du ångrar?– Nej. Det finns program som jag inte skulle vilja göra om. ”Isabellas bröllop” var inget höjdarprogram.

Du har fått kritik för kläderna i ”Körslaget”. Hur tar du det? – Jag tänker inte ens engagera mig i den debatten för den är så löjlig. Jag bryyyyr mig inte! Jag tar på mig kläder som jag tycker är fina, sedan får folk hålla på och tycka bäst till vill. När jag hade på mig en klänning som gick upp till hakan – ja då såg jag ut en hösäck. Sedan hade jag en med u-ringning då hette det att jag alltid skulle visa mina bröst.  

Får kvinnliga programledare får mer skit än manliga?– Jag tycker folk är jädrigt hårda både mot killar och tjejer. Däremot så är det lättare för snubbar. De har ju kostym och det finns det inte så mycket att säga om.

Kristian Luuk berättade i P 3 att ni haft sex. Berätta mer!– Ja det har vi pratat om i Mix Megapol också. Det hände i mitten på 90-talet. Det var en liten period. Jag vet inte vad jag ska säga.

I fjol sa du i tidningen Mama ”ett barn räcker”.– Första åren var det otänkbart att vi skulle ha fler barn för vi hade så himla kul med Vincent. Folk började genast tjata om att vi skulle skaffa fler. Det var i somras när Vincent fyllde fem som det slog oss hur fort det går. Vi ville förlänga det härliga.

klar

Artikellänk är kopierad

Louise Jacobson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro