ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gubbarna: "Martin skulle passa oss perfekt"

Karolina Skoglund · 15 Feb 2013
Uppdaterad 15 Feb 2013
I morgon ska Tommy Körberg och hans gäng i gruppen Ravaillacz riva av en riktig jävla schlager – och konsten blir att lyckas slappna av.

I morgon ska Tommy Körberg och hans gäng i gruppen Ravaillacz riva av en riktig jävla schlager – och konsten blir att lyckas slappna av. Foto: Henric Lindsten


I rivfart har gruppens Ravaillacz låt "En riktig jävla schlager" blivit ett av de bidrag som nu har en hyfsad chans att gå till final, enligt oddsen. Och enligt publiken från torsdagens repetitioner går de till andra chansen i morgon.

klar

Artikellänk är kopierad

– Vi visste att det till slut skulle vända. Folk vill kasta sig över någon till en början och då är det alltid bättre att det är oss än någon 17-åring, säger Tommy Körberg. 

– Vi var inga människor först, utan ett lovligt byte, inflikar Claes Malmberg. 

Den stora prövningen till morgondagens direktsändning ligger nu inte i att fånga publikens kärlek, utan i stället att lyckas slappna av, menar han. 

– Ja, det här är ju helt nytt för vissa av oss, så det har varit lite svårt att slappna av. Man måste ju ha roligt också. 

Bland de andra tävlande är Amanda Fondell och Martin Rolinski klara favoriter hos gruppen. Den senare säger de sig redan nu försöka värva till sin egen grupp. 

– Martin är lite provocerande frisk men annars skulle han passa perfekt för oss, säger Malmberg. 

Vad är en riktigt jävla schlager? 

– Det är en låt man kan vissla till och det har vi, säger Körberg. 

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro