ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Guldhjältarna från OS tillbaka – här är sporten du inte får missa i helgen

Filip Häggberg · 16 Nov 2018
Uppdaterad 16 Nov 2018
Frida Hansdotter får köra paradgrenen slalom för första gången i år och firma Stina Nilsson/Charlotte Kalla gör tävlingspremiär.

Frida Hansdotter får köra paradgrenen slalom för första gången i år och firma Stina Nilsson/Charlotte Kalla gör tävlingspremiär. Foto: Pontus Orre/Aftonbladet/Getty Images


Nations League-grupperna ska avgöras, Champions League-handbollen fortsätter och Vinterstudion är tillbaka med längdskidor och alpint. Här är tv-tiderna att hålla koll på i helgen.

klar

Artikellänk är kopierad

Säsongens första slalom

ALPINT. Storslalompremiären är avklarad och i helgen är det dags för slalomen. Ett härligt besked – under OS i vintras genererade grenen två guld från Frida Hansdotter respektive André Myhrer. På lördag kör damerna, söndag herrarna. Visas i Vinterstudion på SVT1.

Genrep för längdstjärnorna

LÄNGDSKIDOR. Om en vecka drar världscupen i längdskidor i gång, men redan i helgen kan vi börja följa våra svenska stjärnor när de tävlar i Bruksvallarna. Sändningarna från Vinterstudion inleds vid 9 i morgon bitti, där bland andra Stina Nilsson finns på startlinjen.

Stina Nilsson och Charlotte Kalla tog varsitt individuellt guld under OS i Sydkorea.
Stina Nilsson och Charlotte Kalla tog varsitt individuellt guld under OS i Sydkorea.

Nederländerna kan sänka Tyskland

FOTBOLL. Tyskland har inte spelat upp sig efter sitt svaga VM, och med en match kvar av Nations League är risken stor att Joachim Löws lag hamnar sist i sin grupp. Om Nederländerna besegrar Frankrike i kväll är det klart. Matchstart 20.45 i TV12 och på cmore.se.

Sverige måste vinna

FOTBOLL. Med två matcher kvar är förutsättningarna enkla för Blågult: Seger mot Turkiet i morgon och mot Ryssland på tisdag så är gruppsegern klar. Förlorar Victor Nilsson Lindelöf och kompani mot turkarna är sistaplatsen klar redan på lördagskvällen. Avspark 18.00 i TV4.

Blågults mittlås Andreas Granqvist och Victor Nilsson Lindelöf måste hålla tätt mot Turkiet.
Blågults mittlås Andreas Granqvist och Victor Nilsson Lindelöf måste hålla tätt mot Turkiet.

Kristianstad jagar ny skräll

HANDBOLL. Kryss mot regerande CL-mästaren Montpellier – och seger mot ungerska storlaget Veszprem senast. IFK Kristianstads Europaform är uppåtgående och i morgon väntar returmötet i Ungern. Kan IFK skrälla igen? Avkast 17.30 i TV3 Sport och på Viaplay samt Viafree.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Häggberg
Filip Häggberg
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro