ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gwyneth Paltrow bojkottar Vanity Fair

Anneli Sandberg · 10 Sep 2013
Uppdaterad 10 Sep 2013

Relationen mellan Hollywood och Vanity Fair har beskrivits som mellan Fred Astaire och Ginger Rogers. Men nu knakar det i fogarna. Skådespelerskan Gwyneth Paltrow uppmanar till bojkott av tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Alloverpress

Vanity Fair har skärpt sin bevakning av Hollywood. De har skrivit mycket om problemen kring Brad Pitts inspelning av ”World war Z” och allt kring skilsmässan och Scientologerna vad gäller Tom Cruise och Katie Holmes. Och nu har skådespelerskan Gwyneth Paltrow fått nog. I maj skrev hon ett e-mail till en vän där hon bad denne att sluta samarbeta med tidningen, skriver New York Times.

”Vanity Fair hotar att sätta mig på omslaget av tidningen. Om de frågar dig om citat eller kommentarer så snälla avböj. Dessutom, jag rekommenderar er alla att aldrig samarbeta med den tidningen igen”, står det, enligt New York Times, i brevet.

Vanity Fair svarar på kritiken och menar att de inte gjorde sitt jobb om det inte hade varit en viss slitning mellan Vanity Fair och de personer de bevakar.

Vanity Fair har länge haft ett enormt inflytande i Hollywood och deras Oscarsfest är fortfarande hetaste festen att få biljett till.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro