ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gymnasieelever misshandlade med kniv och batong på skola

Johan Darin · 18 Jan 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

BROTT. Två killar på Åbyskolans gymnasium i Klippan blev i går misshandlade med kniv och batong. Det var vid lunchtid i går som tre till fyra ungdomar dök upp på skolan. De slog en elev i huvudet med batong och skar den andra i handen. Skolan gjorde en anmälan men den knivskurne vägrade under gårdagen att tala med polisen.– Det verkar som att killen som blev slagen med batongen bara var på fel plats vid fel tillfälle. Det var den knivskurne som gärningsmännen ville åt, säger Torsten Persson, inre befäl på Helsingborgspolisen.

Lärare från skolan ingrep och enligt uppgift försvann sedan gärningsmännen i en vit Volkswagen från platsen. De ryktas komma från Helsingborg. Stämningen på skolan var upprörd i går eftermiddag. Personalen bestämde sig för att upprätta en krisgrupp som eleverna kan vända sig till. – Åtminstone en av gärningsmännen är kända av eleverna på skolan, säger skolans rektor, Per Dahl.

Ingen av de misshandlade eleverna är allvarligt skadade.

Polisen hade sent i går kväll inte gripit någon misstänkt. 

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Darin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro