ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gynning kritiseras för sin vikt

Jenny Sköld · 20 Dec 2012
Uppdaterad 20 Dec 2012

Carolina Gynning har tränat bort graviditetskilona. Efter att ha visat resultatet på Instagram får hon försvara sin viktnedgång. "Jag är inte undernärd", skriver hon på sin blogg.

klar

Artikellänk är kopierad

Gynning kritiseras för sin vikt
Gynning kritiseras för sin vikt

När programledaren Carolina Gynning blev mamma för första gången, tidigt i somras, visade vågen på 80 kilo. Nu visar hon en ny, slimmad version av sig själv på fotodelningssajten Instagram.

– Jag är sjukt nöjd, på tre månader har jag deffat ner mig och byggt muskler, skriver hon på sin blogg. 

Men det ligger mycket hård träning bakom. 

– Det är ingen lätt utmaning, jag har lagt om min kost. t. Har nästan bara käkat protein och sedan har jag kört tre tunga styrkepass i veckan ( och aldrig skippat ett pass) och sedan startade jag upp hela dieten med powerwalks en timme varje morgon i ca 1,5 månader.", skriver hon.

Bilden på den deffade Gynning har fått över 8 000 likes på Instagram. Men även kritiska kommentarer som att hon "alldeles för smal" och att hon "ser undernärd" ut. "Vart tog formerna vägen?", skriver en läsare.

Gynning svarar på sin blogg:

– Jag är inte undernärd som någon skrev. Jag är just nu hälsan själv och jag njuter, jag kan säga att detta gör att jag orkar med långa vakna nätter och hårt arbete.

Metro har sökt Carolina Gynning för en kommentar.

klar

Artikellänk är kopierad

Jenny Sköld
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro