ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Gynning: Otrolig nivåskillnad i Talang”

Metro · 4 Maj 2014
Uppdaterad 4 Maj 2014
Gynning: Otrolig nivåskillnad i ”Talang” Carolina Gynning är en av jurymedlemmarna i "Talang Sverige”.

Gynning: Otrolig nivåskillnad i ”Talang” Carolina Gynning är en av jurymedlemmarna i "Talang Sverige”. Foto: TT


klar

Artikellänk är kopierad

1. Gör sig redo för stor publik  ”Glee”. Rachels Broadway-debut närmar sig i den populära musikalserien. Både serien och de inblandade skakades om förra året, när skådespelaren Cory Monteith gick bort. Seriens skapare Ryan Murphy berättade i en intervju med sajten Tv line om hur handlingen inte längre fungerade och att säsongen fick skrivas om. Kanal 11, 21.00.

2. Semifinaler i rampljuset  ”Talang Sverige”. Vi har sett en minnesmästare, en 81-åring som sjunger Eric Saade och en häst som dansar bättre än Peppe Eng. Det finns ingen gräns för vad Sveriges talanger har att ge . – Men det har varit en otrolig nivåskillnad , säger programmets jurymedlem Carolina Gynning. TV3, 20.00.

3. Tyra bjuder in killarna  ”Top model”. T yra Banks är tillbaka med seriens 20:e -säsong, och hon har med sig lite nyheter: för första gången får både killar och tjejer får vara med och tävla om titeln ”Amerikas nästa toppmodell”. TV3, 19.00.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro