ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Hajbrottaren gick från hjälte till sparken

Metro · 12 Mar 2013
Uppdaterad 12 Mar 2013

Foto: Scanpix


Han blev en hjälte när han släppte ölen för att i stället brottas med en haj som närmade sig badande barn, men nu har han fått sparken.

klar

Artikellänk är kopierad

Paul Marshallsea var sjukskriven när dramat på den australiska badstranden fångades på video. Hans arbetsgivare såg filmen och skickade ett uppsägningsbrev som han hittade när han kom hem till walesiska Merthyr Tydfil. 

– Vad ska jag göra nu? Det behövs inga hajbrottare i Merthyr Tydfil, säger 62-åringen till Daily Mail. Hans fru, som arbetade för samma välgörenhetsorganisation som han, fick också sparken.

Han hävdar att en läkare hade gett honom och frun rådet att åka på semester då båda var utbrända på grund av sitt arbete med barn och ungdomar.

– Så vi åkte och hälsade på vänner i Australien, säger han och det framgår att han är mycket besviken över att arbetsgivaren anser att han såg ut att vara frisk som en nötkärna när han släppte ölen och sprang mot vattnet.

– Om jag inte hade hoppat i för att rädda barnen hade jag och min fru fortfarande haft jobb.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro