ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Håkan mönstrar på igen

Katarina Matsson · 29 Mar 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011
Om Håkan bjuder på en drink blir det Bacardi Melon, sprite, färsk lime och krossad is, kanske som här toppat med tranbärsjos och en jordgubbe. Håkan bloggar även på Kanal 5:s hemsida.

Om Håkan bjuder på en drink blir det Bacardi Melon, sprite, färsk lime och krossad is, kanske som här toppat med tranbärsjos och en jordgubbe. Håkan bloggar även på Kanal 5:s hemsida. Foto: Urban Brådhe


Metro hjälper bartendern i Färjan” att hitta den sanna kärleken

klar

Artikellänk är kopierad

 I dag glider ”Färjan” in i rutan igen. Drinkmästaren Håkan Hallin, 40, är fortfarande kung i baren – och fortsätter jaga den sanna kärleken.– Det måste ske ett under. Jag vill att det ska kännas på en gång, man ska bli knäsvag.Metro hjälper honom på traven.

Raggningsreplik jag får oftast: ”När slutar du i kväll”. Den här frågan får jag oftast när de fått i sig lite alkohol. ”Jag slutar så sent, så ni sover nog då” svarar jag, jag vet hur det funkar.Raggningsreplik som funkat: Det var en nykter tjej som tidigt på kvällen kom fram och sa ”Om du har tid och lust får du gärna ringa mig”. Hon såg att jag hade mycket att göra och trängde sig inte på.Drink jag helst vill bli bjuden på: Jag blir ju aldrig bjuden, i mitt nästa liv ska jag bli tjej. Någon som spontant bjuder mig, oj vilken grej! Jag dricker raka groggar, Jameson och cola eller Gin och tonic, inga konstigheter.Drink jag själv bjuder på: Jag vet vad de flesta dricker, så det blir någon smaksatt Bacardi med sprite och färsk lime, det räcker.Den perfekta dejten börjar: Med ett skratt, från magen. Sedan kan det bära av vart som helst. Det måste smälla till, ”oj, vad jag vill tälta med dig, oj, vad jag vill dela kudde med dig”. Och slutar med: Känslan av att ”oj, det här vill jag göra igen”. Men jag vill hålla på det. Jag ringer nästa helg så får man längta lite. Fredagkvällen spenderar jag helst: Hemma. Jag går inte ut på helgerna längre. Det sociala får jag på jobbet. Farsan var ute och dansade mycket, och det skulle vara kul att lära sig bugg. Men jag tackade ju nej till ”Let’s dance” för att det krockade med ”Wipeout”. Jag ville hellre äta en rejäl köttbit och åka till ett annat land.Och  på söndagen: vaknar jag utvilad och fräsch. Jag går ut på stan och ser alla trötta och bakfulla människor och käkar tre-rätters.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro